Ur Tif-Nytt nr 3 1967

Vackert Stickan!
 Det känns underbart välgörande för en gammal pistolskytt från fjärde distriktet att få vara med om att se en man från detta distrikt i Televerket bli svensk mästare i den erkänt svåraste SM-klassen! Alla vet vid det här laget vem det var som gjorde det. Stig Arksand var namnet! En kille som kommer att synas i fortsättningen i de stora sammanhangen. Han har en medfödd begåvning för skytte, är lugn, noggrann och uthållig. Han tävlar utåt för en annan förening än TIF, men som telefonare dyker han upp i TM och gör som vanligt alltid topprestationer. Vad kan inte en sådan ung och god skytt betyda för ett nyvaknat intresse för sporten inom Televerket! Mycket! Om man talar till gemene man om hans fina prestationer i stimulerande syfte. Han gratuleras härmed till sin fullträff och jag utnämner honom till skyttets bragdman i televerksskyttet år 1967!

Resultatlistor
till pressombudet, som bör ha sådana innan tidningens ultimatumdatum, har ofta haft en vidunderlig förmåga att vara skrivna med osynligt bläck på obefintligt papper. Jag är medveten om att våra skyttar skött sig fint i TM och Hemortens Banor m.m., och det är nog så, att läsarna har möjlighet att ta del av resultaten till jultidens skyttesammandrag i årets sista TIF-NYTT.
 Det är naturligtvis en stor konst att vara högaktuell i sina artiklar i en tidning, som utkommer blott med fyra nummer om året. En ung man, som nästan till hundra procent kan vara närvarande vid varje skytteträff och styrelsemöte, och gärna vara aktiv skytt i alla skytteformer, med möjligheter till foton och intervjuer, är för mig en önskvärd efterträdare som skyttesektionens pressombud från och med 1968.

*

Jag tackar med dessa rader sektionens skyttar, styrelsen och TIF-NYTT:s red. för många års tålmodigt överseende med mina små skyttemeddelande och naiva teckningar. Jag tackar vidare för den glädje som skyttehobbyn gett mig som avkoppling under hela min tid i Televerket och har slutligen att framföra en önskan om sektionens framtid;

att den ska bli ännu lyckosammare, ännu större medlemsmässigt, glädjespridande och vinstrik.

Walter